Türkiye'de endemik Centaurea derderiifolia wagenitz ve Centaurea saligna (C.Koch) wagenitz türleri üzerinde dış ve iç morfolojik araştırmalar - Kaya, Zafer (Marmara Pharmaceutical Journal, 1986)
Çalışma Türkiye'de endemik olan Centaurea derderiifolia wagenitz ve Centaurea saligna (C.Koch) wagenitz türlerinin dış ve iç morfolojik özelliklerini saptama ve onları tanıtma amacıyla yapılmıştır.