Bilgi ve Belge Merkezi Yönetmeliği Kadın Eserleri Kütüphanesi ve Bilgi Merkezi Vakfı örneği - Kişi, Mehmet Sadık (My University, 2010)
unknown
Keywords: Bilgi Merkezleri; Kadın Eserleri; Kütüphane Hizmetleri; Kütüphaneler