Marmara Üniversitesi Hastanesi medikal onkoloji bölümünde kemoterapi alan evre III ve IV küçük hücreli dışı akciğer kanseri hastalarının sağ kalım ve prognostik faktör analizleri - Dane, Faysal (My University, 2005)
unknown
Keywords: Akciğer Hastalıkları; Hastalıklar; kan kanseri; Kanser; Kanserler; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; Tümörler ve çeşitli bulaşıcı hastalıklar