Yakut el-musta’sımi’nin İstanbul müze ve kütüphanelerindeki eserleri - Kılıç, Muhammed Efdalüddin (My University, 1993)
unknown
Keywords: Dekoratif sanatlar; Güzel ve dekoratif sanatlar; Güzel yazı (Kaligrafi); Minyatür Sanatı, Türk; Tezhip Sanatı, Türk