Postmenopozal meme kanserli hastalarda tamoxifenin endometrium, hipotalamo-hipofizer aks ve lipid profili üzerindeki etkileri - Binöz, H. Sedef (My University, 1999)
unknown
Keywords: Hastalıklar; KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM; kan kanseri; Kanserler; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; Tümörler ve çeşitli bulaşıcı hastalıklar