Postmodern ve tarihsel eski üzerine çağdaş çözümleme - Ergin, Zeynep (My University, 1995)
unknown
Keywords: coğrafi; Güzel ve dekoratif sanatlar; kişilere göre ele alış; POSTMODERNİZM-SANAT-TARİH; Resim sanatı; SANAT TARİHİ-POSTMODERNİZM; Tarihi