Yetiştirme yurtlarında ve ailelerinin yanında kalan ilköğretim 2. kademe öğrencilerinin çatışma çözme davranışı ile öfke ifade sitillerinin incelenmesi - Yıldırım, Emine (My University, 2006)
unknown
Keywords: Ergenlik Psikolojisi_Öfke; Heyecanlar ve duygular; Öfke; Psikoloji; Psikoloji_Çatışma (Psikoloji); Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık