Dilde terim oluşturma işlemi:denizcilik alanı üzerine bir inceleme - Mengü, Murat (My University, 1995)
unknown
Keywords: DENİZCİLİK; Dil; İNGİLİZ DİLİ-TERİM YAPMA; İngilizce; İngilizce’ nin etimolojisi