12- 13 yaş gruplarındaki çocukların analitik zeka test sonuçlarıyla motor beceri test sonuçları arasındaki ilişkinin araştırılması - İlhan, Ülkü (My University, 1993)
unknown
Keywords: Atletik ve açık hava sporları ve oyunları; Dinlence ve eğlence sanatları; SPOR-SPOR PSİKOLOJİSİ; SPOR, ÇOCUKLAR İÇİN; Zeka Testleri