İsmail Hakkı Bursevi’de basiret anlayışı - Çelik, Yusuf (My University, 1994)
unknown
Keywords: Din; FELSEFE-İSLAM FELSEFESİ-TASAVVUF; İslam Dini; İSLAM DİNİ-TASAVVUF; İSLAM DİNİ-TEFSİR; İSMAİL HAKKI BURSEVİ; Tasavvuf; Tasavvuf ve tarikatlar