Çağdaş Türk resminde figüratif üç ressam : Neşe Erdok, Mehmet Güleryüz, Ergin İnan - Karaca, Sezer (My University, 1992)
unknown
Keywords: coğrafi; Diğer Avrupa ülkeleri; Güzel ve dekoratif sanatlar; kişilere göre ele alış; Resim; Resim Sanatı; Ressamlar; Tarihi