Deri endüstrisinde kullanılan işlenmiş ve işlenmemiş sığır derilerinde derinin kalitesine etki eden mikroorganizmaların izolasyonu ve identifikasyonu - Birbir, Meral (My University, 1991)
unknown
Keywords: DERİ ENDÜSTRİSİ