Miyokard infarktüsü geçirmiş hastalarda ve sağlıklı kişilerde apo E geninin Hha 1 ve Taq 1 restriksiyon enzimleri ile tiplendirilmesi - Hergenç, Gülay (My University, 1994)
unknown
Keywords: Biyokimya; Biyoloji; Miyokard İnfarktüs