Kur farklarının Türk vergi mevzuatı, sermaye piyasası mevzuatı ve uluslararası muhasebe standartları açısından değerlendirilmesi - Yılmaz, Göksel (My University, 2003)
unknown
Keywords: Ekonomi; Finansman ekonomisi; Para; Sermaye Piyasası