Müfessir Fahru’d-din er-Razi ve bazı suver-i Kur’aniyyenin esrarına dair risalesi - Dartma, Bahaittin (My University, 1988)
unknown
Keywords: Din; İslam Dini; İslam dini_Biyografi; İSLAM DİNİ-TEFSİR; Kur’an ve Kur’an İlimleri