Farklı sürfaktan kombinasyonlarının irritasyon potansiyellerinin klinik ve in-vivo elektrofizyolojik yöntemlerle değerlendirilmesi - Pekmezci, Erkin (My University, 1998)
unknown
Keywords: Farmakoloji ve tedavi; Farmasötik teknoloji; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; Uygulamalı eczacılık