Yüzücülerde intermittent yüklemeler öncesi ve süresince alınacak karbon hidratlı içeceklerin bazı parametrelere etkisinin araştırılması - Bozdoğan, Ahmet (My University, 1993)
unknown
Keywords: SPOR-YÜZME-FİZYOLOJİ