İdol ; sanat tarihi içindeki yeri ve önemi - Fazlıoğlu, Sefa (My University, 1991)
unknown
Keywords: coğrafi; Güzel ve dekoratif sanatlar; HEYKEL SANATI-İDOL; kişilere göre ele alış; Plastik sanatlar (Heykeltraşlık); Tarihi