Amonyum asetal uygulanan farelerin beyin ve karaciğer dokularında antioksidan sistemin incelenmesi - Dığış, A. Murat (My University, 1996)
unknown
Keywords: FARMAKOLOJİ; Farmakoloji ve tedavi; İlaçlar (Meteria medika); Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri