Fethinden Emeviler’in sonuna kadar Mısır ve Kuzey Afrika (18-132/ 639-750) - Özkuyumcu, Nadir (My University, 1993)
unknown
Keywords: Afrika, Kuzey; EMEVİLER-TARİH; İSLAM TARİHİ-EMEVİLER DÖNEMİ; Mısır