Prostat dokusunda finasterid, bikalutamid ve cerrahi kastrasyon ile oluşan mikrodamar yoğunluğu değişikliklerinin araştırılması - Kaya, Cevdet (My University, 2001)
unknown
Keywords: boşaltım; ilgili işlevler; İnsan fizyolojisi; Salgılama; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; Tıp-üroloji-prostat