Türk hukukunda milletlerarası andlaşmaların yapılması usulü ve andlaşmaların anayasa ve kanunlar karşısındaki yeri ve değeri - Hamzaçebi, Mehmet (My University, 1997)
unknown
Keywords: Anayasa ve idare hukuku; Hukuk; ULUSLARARASI İLİŞKİLER