“Kahraman” dan “Aydın” a: Adıvar ve Karaosmanoğlu’ nda entelektüel kimlik - Elkatip Uysal, Zeynep (My University, 1999)
unknown
Keywords: Belirli tür insanlara göre ve onlar için edebiyat; Edebiyat; Karaosmanoğlu, Yakup Kadri, 1889-1974; Retorik; TÜRK DİLİ-TARİH; Türk Edebiyatı_Yazarlar_20.y.y