Basın işletmelerinin yönetiminde bilişim sistemleri ve uygulaması - Özarslan, Rauf H. (My University, 1997)
unknown
Keywords: BASIN İŞLETMELERİ; BİLİŞİM SİSTEMLERİ; Toplum Bilimleri; Toplumsal etkileşim