Probabilistik karar modellerinde belirsizlik ve risk analizleri ve ihale fiyatlandırmaları için bir karar modeli uygulaması. - Orkan, Ahmet (My University, 1986)
unknown
Keywords: KARAR VERME-BELİRSİZLİK; KARAR VERME-MODELLER