Aferez yoluyla elde edilmiş trombosit süspansiyonlarının, lökositten arındırılmaları, ışınlanmaları ve saklama sürelerinin serbest radikal oluşumu üzerine etkileri - Argon, Dilek (My University, 2003)
unknown
Keywords: Hastalıklar; Hematoloji; İç Hastalıkları; Kalp damar sistemi hastalıkları; Kan hastalıkları; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; Trombositler