Arnavutluk’ta komünizm’den kapitalizme geçiş sürecinde reklamın gelişimi - Lila, Alfrida (My University, 2017)
Kral Ahmet Zogu döneminden itibaren radyo ile tanışan Arnavutluk, reklam ile çokdaha geç tanşımıştır. ABSTRACT Meeting with radio in the reign of King Ahmet Zogu, Albania learnt aboutadvertisement in a very late time.
Keywords: Advertisement; Albania; Arnavutluk; Communism; Democracy; Demokrasi; Kitle iletişim araçları; Komünizm; Media; Medya; Reklam; Siyasi yönler; Sosyal yönler