Aşındırma ve rezerve baskı stillerinin selülozik tekstillerdeki görsel etkileri - Atılgan, Ebru (My University, 1999)
unknown
Keywords: Baskı işleri ve baskılar; Güzel ve dekoratif sanatlar; TEKSTİL BASKICILIĞI