Fulcherius Carnotensis’ in haçlı vekayinamesinin Türkiye ile ilgili olayları da içine alan birinci kitabının tercümesi - Can, Ayhan (My University, 1998)
unknown
Keywords: 1453’ e kadar eski tarih; Genel Avrupa tarihi; Haçlı seferleri dönemi; Ortaçağ_Tarih; Tarih