Multipl skleroz olgularında SSR (sempatik deri yanıtı) ve RRİV (R-R interval varyasyonu) değerlendirilmesi - Gözke, Eren (My University, 1997)
unknown
Keywords: Hastalıklar; Nöroloji; Sinir sistemi ve akıl hastalıkları; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri