Avrupa Topluluğu ve Türkiye’deki KOBİ’ler KOBİ’lerin finansal sorunları ve çözüm önerileri - Özhamurkar, Mehmet Ziya (My University, 1997)
unknown
Keywords: KOBİLER-AT; KOBİLER-TÜRKİYE; KOBİLERİN FİNANSAL SORUNLARI