Hz.Aişe’nin ilk müslüman topluma sosyolojik etkileri (Din sosyolojisi açısından karizmatik tip araştırması) - Yılmaz, Nimet (My University, 1998)
unknown
Keywords: Din; Din sosyolojisi; Hz. Muhammed’in ailesi ve yakınları (Ehl-i beyt); İslam Dini; İslam dini tarihi ve Siyer; Siyer-i Nebevî; Şemâil-i şerîfe