Investıgatıng the relatıons of psychologıcal contract, organızatıonal transparency and leader member exchange wıth employee performance behavıors - Üçler, Çiğdem (My University, 2018)
Bu araştırmanın temel amacı, konaklama sektöründe, şehir otellerinde görev yapan çalışanların performans davranışlarına odaklanmaktır. ABSTRACT The main aim of this study is to focus on the employee performance behaviors in the hospitality sector with respect to city hotels.
Keywords: extra-role performance behaviors; Görev içi performans davranışları; görev ötesi performans davranışları; In-role performance behaviors; iş güvencesizliği; İşletme; job insecurity; leader-member exchange; lider-üye etkileşimi; organizational transparency; Örgütsel davranış; örgütsel şeffaflık; psikolojik güvenlik; psikolojik sözleşme; psychological contract; psychological safety; Yönetim