Ultrasonografik kemik ses hızı iletimi (SOS) ile kemik sağlığının değerlendirilmesi: sağlıklı Türk çocukları için referans değerler ve osteopenik çocuklarda dual enerji X-ışın karşılaştırma - Omar, Anjumanara (My University, 2004)
unknown
Keywords: Çocuk Hastalıkları