Küresel ekonomik kriz ve etkileri medya ve medya işletmelerine yansımaları üzerine bir inceleme - Çiğdem, Gülgün (My University, 2011)
Bu araştırmada, insanlığın varolduğu günden bugüne gelen ve tekerleğin icadı ile hızlı bir ivme kazanan küreselleşme süreci ile beraber, oldukça sık yaşanmaya başlayan ve bankacılık sisteminde veya finansal piyasalarda ortaya çıkıp, domino taşı etkisiyle tüm sektörleri etkisi altına alan küresel ekonomik krizler ve medya sektörüne etkileri ortaya konulmaktadır. reselleşme, Ekonomik Krizler, Medya, Medya Şirketleri, Küresel Kriz, Ekonomi, Tüketici, Üretici, İşsizlik, Yoksulluk, Tüketim, Reklam Gelirleri GLOBAL ECONOMIC CRISE and ITS EFFECTS An Investigation of the Reflection on Media and Media Companies

In this study, during the globalization period in which human being was started and this period was accelerated by the invention of the wheel, the effects of the global economic crises on the media sector and media companies were revealed. These crises have taken place in the banking systems or financial markets more frequently and influenced all sectors like the effect of domino. Globalisation, Economic Crises, Media, Media Companies, Global Crises, Economics, Consumer, Producer, Unemployment, Poverty, Consumption, Advertisement Revenues
Keywords: Basın Ekonomisi; Ekonomik Kriz; Medya; Medya_Türkiye