Teknolojik gelişme : Türk telekomünikasyon sektöründe teknolojik yetenek - Soyak, Alkan (My University, 1994)
unknown
Keywords: İletişim (Telekomünikasyon); TEKNOLOJİ-TÜRKİYE; TELEKOMÜNİKASYON-TÜRKİYE