Juvenil periodontitis,rapidly progressive periodontitis ve adult periodontitis olgularının tedavi öncesi ve sonrasında klinik ve immünolojik yönden incelenmesi - Kuru (Eren), Bahar (My University, 1992)
unknown
Keywords: Cerrahi; Diş hekimliği; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; TIP-PERİODONTOLOJİ