Transpediküler fiksasyonda karşılaşılan sorunlar ve önerilen çözümler - Yalçın, Selim (My University, 1992)
unknown
Keywords: Cerrahi; Ortopedi; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; TIP-ORTOPEDİ