Eskişehir ilinde Sosyal Sigortalar Kurumu, devlet ve üniversite hastanelerinde toplam kalite yönetimi çerçevesinde hasta memnuniyet düzeylerinin ölçülmesi - Bal, Rabia (My University, 2001)
unknown
Keywords: Fiziksel hastalık ve verilen hizmetler; Hastaneler; Toplam Kalite Yönetimi-sağlık; Toplumsal refah sorunları