Yönetim kararlarında Box-Jenkins tahmin yöntemi ve optimum tahmin için asimetrik hata maliyeti fonksiyonu ile bir uygulama. - Armutlulu, İsmail Hakkı (My University, 1987)
unknown
Keywords: SAYISAL YÖNTEMLER-BOX-JENKİNS