Havass-ı Refi’a mahkemesi 325 no’lu kadı siciline göre 1802-1805 tarihlerinde Eyyüp kazasında iktisadi ve sosyal hayat - Çalık, Ömer Faruk (My University, 1996)
unknown
Keywords: Ekonomi; Ekonomik durum ve koşullar; Sosyal Tarih