Postpobstrüktif pulmoner vaskülopati ve hipoksik pulmoner vazokonstrüksiyon sonrası hemodinamik ve histolojik değişiklikler: karşılaştırmalı bir çalışma - Yıldızeli, Bedrettin (My University, 2000)
unknown
Keywords: Akciğer hastalıkları; Akciğerler_Hastalıklar; Hastalıklar; Solunum sistemi hastalıkları; Solunum sistemi_Hastalıklar; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri