Türk gıda sektöründeki küçük ve orta büyüklükteki işletmelerin verimliliklerinin optimizasyonu - Küçükoğlu, Ferhan (My University, 1995)
unknown
Keywords: Genel yönetim; GIDA SANAYİ-VERİMLİLİK; Üretim yönetimi