Turizm pazarlaması ve seyahat acentalarında turizm pazarlaması uygulamaları üzerine bir araştırma - Özçamlı, Z. Evşen (My University, 1996)
unknown
Keywords: Genel yönetim; Pazarlama yönetimi; TURİZM PAZARLAMASI