Psoriasisli hastalarda serum leptin seviyesinin, deride leptin ve leptin reseptör ekspresyonunun araştırılması - Çerman, Aslı Aksu (My University, 2007)
unknown
Keywords: Leptin; Leptin Reseptör; Psoriasis