Türkiye Selçukluları devrinde Konya medreseleri - Dilek, Dursun (My University, 1994)
unknown
Keywords: Camiler ve minareler; Dini ve benzeri amaçlı yapılar; Güzel ve dekoratif sanatlar; MEDRESELER-SELÇUKLU; Mimarlık