Cimnastik Federasyonunun idari ve mali yapısı, sporcu, antrenör, hakem malzeme yönünden incelenmesi: Bolu ili örneği - Koç, Hülya (My University, 1996)
unknown
Keywords: Jimnastik; SPOR FEDERASYONLARI