Felsefe ders kitabı (Lise -2) - IŞIKLI, ŞEVKİ (Eko Kitaplığı, 2023)
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 5 yıl süreyle ders kitabı olarak kabul edilmiştir.
Keywords: Sosyal ve Beşeri Bilimler; Social Sciences and Humanities; Sosyal Bilimler (SOC); Social Sciences (SOC)