Turizm pazarlamasında dağıtım kanalları yapısı ve bir uygulama - Çetin, Nuray Selma (My University, 1990)
unknown
Keywords: Dağıtım kanalları; Genel yönetim; HİZMET PAZARLAMASI; Pazarlama yönetimi; TURİZM-PAZARLAMA-DAĞITIM KANALLARI