Açık kabuklu atomların fotoiyonlaşma tesir kesitlerinin hesabında tek-elektron etkin potansiyel kullanımı ve scandium atomuna tatbiki - Nalbant, Orhan (My University, 1992)
unknown
Keywords: FEN BİLİMLERİ-